Tilbud hos Gsport Behakvartalet

Postet av Skotfoss den 19. Nov 2019

TILBUD:

Skulle du trenger en vinterjakke eller ullsokker som passer til bruk på fotballbanen, besøk våre venner hos Gsport Behakvartalet. Mer info nedenfor
Tusen takk!

Postet av Skotfoss den 25. Jun 2019

På vegne av Skotfoss turn & idrettsforeningens turngruppe vil jeg gjerne få takke alle dere som stilte opp å hjalp oss med gjennomføringen av gymfestivalen. Vi har fått mange positive tilbakemeldinger fra tilreisende gymnaster om et godt organisert stevne.
Stor takk til Linn Gunnestad som påtok seg oppdraget med å lede hovedkomiteen, det kunne ikke vært bedre👍
Det har vært over 80 frivillige i aksjon. Takk til alle kakebakere,frokostgjengen, kiosk og grill, overnatting, stevnekontor, markedsføring, teknisk, bryggedans, ungdomscamp og oppvisning alle har gjennomført sine oppgaver med et smil og med stil. Dere er rå!!! Bryggedansen var et stort løft. Men Stian Gunnestad og hans hjelpere sto på fra torsdag kveld til sent på natt til søndag. For en innsats 🙏 og for en fin fest det ble💃🕺🏻
Og det hele ble avsluttet med 460 gymnaster i parade gjennom Skotfoss og flotte oppvisninger med gymnaster fra åtte fylker i alder fra 16 til 91 år. Det var en festforestilling som virkelig viser bredden av idretten vår. Tusen takk! Jeg er stolt og glad over at vi har fått til dette sammen.
Heia Skotfoss 🤸🏻‍♂️🥰
Kanalball vinnere...

Postet av Skotfoss den 27. Mai 2019

Søndag den 19. mai ble Kanalball arrangert for den 2. gang, som en del av Sluseåpningen på Løveid. Lurte du på hvilken ball kom først fram? Var det din ball, eller var det nesten din ball? Gratulerer til vinnerne!
Borgertoget 2019

Postet av Skotfoss den 15. Mai 2019

Vi møter opp i Lundedalen og går samlet derfra 16.15 ned til Rådhusplassen. Vi går som nummer 8 etter Skiens Grane fra Rådhusplassen.

Husk og oppfordre medlemmene om å stille opp. 

Vel møtt =)

Vårdugnad

Postet av Skotfoss den 10. Apr 2019


Velkommen til vårdugnad den 29. April kl 18.00 på klubbhuset!

Ta med sopekoster, rake og div utstyr til rydding ute. 


Vi gleder oss til å se dere :)