Tilbud hos Gsport Behakvartalet

Postet av Skotfoss den 19. Nov 2019

TILBUD:

Skulle du trenger en vinterjakke eller ullsokker som passer til bruk på fotballbanen, besøk våre venner hos Gsport Behakvartalet. Mer info nedenfor
Tusen takk!

Postet av Skotfoss den 25. Jun 2019

På vegne av Skotfoss turn & idrettsforeningens turngruppe vil jeg gjerne få takke alle dere som stilte opp å hjalp oss med gjennomføringen av gymfestivalen. Vi har fått mange positive tilbakemeldinger fra tilreisende gymnaster om et godt organisert stevne.
Stor takk til Linn Gunnestad som påtok seg oppdraget med å lede hovedkomiteen, det kunne ikke vært bedre👍
Det har vært over 80 frivillige i aksjon. Takk til alle kakebakere,frokostgjengen, kiosk og grill, overnatting, stevnekontor, markedsføring, teknisk, bryggedans, ungdomscamp og oppvisning alle har gjennomført sine oppgaver med et smil og med stil. Dere er rå!!! Bryggedansen var et stort løft. Men Stian Gunnestad og hans hjelpere sto på fra torsdag kveld til sent på natt til søndag. For en innsats 🙏 og for en fin fest det ble💃🕺🏻
Og det hele ble avsluttet med 460 gymnaster i parade gjennom Skotfoss og flotte oppvisninger med gymnaster fra åtte fylker i alder fra 16 til 91 år. Det var en festforestilling som virkelig viser bredden av idretten vår. Tusen takk! Jeg er stolt og glad over at vi har fått til dette sammen.
Heia Skotfoss 🤸🏻‍♂️🥰
Kanalball vinnere...

Postet av Skotfoss den 27. Mai 2019

Søndag den 19. mai ble Kanalball arrangert for den 2. gang, som en del av Sluseåpningen på Løveid. Lurte du på hvilken ball kom først fram? Var det din ball, eller var det nesten din ball? Gratulerer til vinnerne!
Borgertoget 2019

Postet av Skotfoss den 15. Mai 2019

Vi møter opp i Lundedalen og går samlet derfra 16.15 ned til Rådhusplassen. Vi går som nummer 8 etter Skiens Grane fra Rådhusplassen.

Husk og oppfordre medlemmene om å stille opp. 

Vel møtt =)

Vårdugnad

Postet av Skotfoss den 10. Apr 2019


Velkommen til vårdugnad den 29. April kl 18.00 på klubbhuset!

Ta med sopekoster, rake og div utstyr til rydding ute. 


Vi gleder oss til å se dere :)
Årets handlekveld for ST&IF er 30. april

Postet av Skotfoss den 8. Apr 2019

Trenger du nye klubbklær? 


Tirsdag 30. april mellom kl 17-20 er det årets handelkveld for Skotfoss Turn og Idrettsforening, på klubbhuset.

Kjøp og bestilling av klubbtøy til rabatterte priser. Klikk på linken nedenfor for mer info om priserTakk til våre venner på G-Sport Behakvartalet 

Seriestart 2019, 9. april kl 20.00

Postet av Skotfoss den 3. Apr 2019


Skotfoss Fotball inviterer til 


SERIESTART 2019


Skotfoss/Åfoss Gutter 16 


Møt opp på Skotfoss stadion for seriestart når Skotfoss/Åfoss G16 møter

Seljord 9.April 20.00


- Åpen kiosk -
Innkalling til årsmøte 2019

Postet av Skotfoss den 18. Feb 2019

Velkommen til årsmøte. Det er verdt å vite at årsmøtepapirene vil sendes ut til medlemmer pr. epost, seinest en uke før årsmøtet.

Alle medlemmer over 15 år som har betalt medlemskontingent har møte- forslags- og stemmerett. Foresatte til medlemmer under 15 år har møterett.


Vil du lese årsberetningen? Klikk her...


Vel møtt!

Teleidretten hedrer Ragnhild Havenstrøm og gjengen i Hasselbakken

Postet av Skotfoss den 14. Jan 2019

Fredag den 11. januar arrangerte Telemark Idrettskrets festaften for å feire 100 år jubileum til kretsen. Og for en kveld det ble for Skotfoss T&IF. 

Årets vinner av turnprisen gikk nemlig til vår egen Ragnhild Havenstrøm. Hennes engasjement og innsats over mange år, har vært et stort bidrag til Skotfoss, og turnmiljøet i Telemark. Vi er stolt av deg Ragnhild!

Ikke nok med det, men vinneren av årets idrettsanlegg  en vel fortjent Skotfoss hopp med hoppanlegget i Hasselbakken. Dette er en seier som viser til stor innsats av hele hoppgjengen. Vi er svært stolte av dere og hva dere har fått til!


Hilsen Skotfoss Turn & idrettsforening 


Vinner av årets turnpris, Ranghild Havenstrøm.


Vinneren av årets idrettsanlegg, Skotfoss Hopp.