Tusen takk!

Postet av Skotfoss den 25. Jun 2019

På vegne av Skotfoss turn & idrettsforeningens turngruppe vil jeg gjerne få takke alle dere som stilte opp å hjalp oss med gjennomføringen av gymfestivalen. Vi har fått mange positive tilbakemeldinger fra tilreisende gymnaster om et godt organisert stevne.
Stor takk til Linn Gunnestad som påtok seg oppdraget med å lede hovedkomiteen, det kunne ikke vært bedre👍
Det har vært over 80 frivillige i aksjon. Takk til alle kakebakere,frokostgjengen, kiosk og grill, overnatting, stevnekontor, markedsføring, teknisk, bryggedans, ungdomscamp og oppvisning alle har gjennomført sine oppgaver med et smil og med stil. Dere er rå!!! Bryggedansen var et stort løft. Men Stian Gunnestad og hans hjelpere sto på fra torsdag kveld til sent på natt til søndag. For en innsats 🙏 og for en fin fest det ble💃🕺🏻
Og det hele ble avsluttet med 460 gymnaster i parade gjennom Skotfoss og flotte oppvisninger med gymnaster fra åtte fylker i alder fra 16 til 91 år. Det var en festforestilling som virkelig viser bredden av idretten vår. Tusen takk! Jeg er stolt og glad over at vi har fått til dette sammen.
Heia Skotfoss 🤸🏻‍♂️🥰
Innkalling til årsmøte 2019

Postet av Skotfoss den 18. Feb 2019

Velkommen til årsmøte. Det er verdt å vite at årsmøtepapirene vil sendes ut til medlemmer pr. epost, seinest en uke før årsmøtet.

Alle medlemmer over 15 år som har betalt medlemskontingent har møte- forslags- og stemmerett. Foresatte til medlemmer under 15 år har møterett.


Vil du lese årsberetningen? Klikk her...


Vel møtt!

Teleidretten hedrer Ragnhild Havenstrøm og gjengen i Hasselbakken

Postet av Skotfoss den 14. Jan 2019

Fredag den 11. januar arrangerte Telemark Idrettskrets festaften for å feire 100 år jubileum til kretsen. Og for en kveld det ble for Skotfoss T&IF. 

Årets vinner av turnprisen gikk nemlig til vår egen Ragnhild Havenstrøm. Hennes engasjement og innsats over mange år, har vært et stort bidrag til Skotfoss, og turnmiljøet i Telemark. Vi er stolt av deg Ragnhild!

Ikke nok med det, men vinneren av årets idrettsanlegg  en vel fortjent Skotfoss hopp med hoppanlegget i Hasselbakken. Dette er en seier som viser til stor innsats av hele hoppgjengen. Vi er svært stolte av dere og hva dere har fått til!


Hilsen Skotfoss Turn & idrettsforening 


Vinner av årets turnpris, Ranghild Havenstrøm.


Vinneren av årets idrettsanlegg, Skotfoss Hopp.
Åpent kafe på klubbhuset!

Postet av Skotfoss den 11. Nov 2018Juniorlaget har åpent kafe på klubbhuset på onsdager fra kl 11.00 - 13.00. Det er mulig å kjøpe kabonadesmørbrød, pølser, brus, kaffe og vafler. 

Velkommen skal alle være :)
Æresgjest - Gratis billetter til Odd/Ranheim kamp 7. okt

Postet av Skotfoss den 30. Sep 2018

Skotfoss fotball har blitt invitert som æresgjest av Telemark fylkeskommune, Odd og NFF Telemark til kampen Odd - Ranheim 7. oktober. I den anledning får tilhengere av klubben tilbud om å komme gratis inn på kamp, og plass på Dominos tribunen. De som ønsker billetter må sende mail til undertegnede innen onsdag 3. oktober kl 16 med navn og antall billetter. Billetter leveres ut i Fanzone utenfor Falkum Sport en halvtime før Kampstart.


Ønsker ditt barn å være maskot eller ballhenter (12 år pluss)? Skriv gjerne det i en epost.


Med vennlig hilsen Skotfoss Fotball v/Arnulf Haugland

arnulfh1@gmail.com